Bliv sponsor og gør en forskel


Helsinge – Danmarks Bedste Børneby er en succeshistorie om en gruppe mennesker som ønsker at danne de bedste rammer, for at Helsinge kan blive den bedste børneby.

Vi insisterer på at udvikle byens liv positivt til gavn og glæde for byen, og byens  mindste borgere og deres familier.

Vi ønsker, at arbejder udenom politik og lokalplaner, men have fokus på gode øjeblikke og episoder. Dem som kan give børn gode minder om den by de bor i, og er en del af.

For at kunne gøre det har vi brug for sponsorer.

Som sponsor skal du kunne se din virksomhed som en bidragsyder til fastholdelse og vedligeholdelse af det gode, sunde, sjove børneliv i Helsinge.

Det kan de fleste virksomheder godt omsætte til god PR, hvis de ønsker det.

Som sponsor kan du bidrage på flere måder til foreningens arbejde.

DET FÅR DU SOM SPONSOR AF OS

  • Din virksomhed får promovering på vores hjemmeside og sociale medier, hvor vi har over 1500 følgere.
  • Vi promoverer din virksomhed live ved Børnefestivalen, som har mange besøgende de to dage den varer.
  • Din virksomhed får et flot sponsor klistermærke, til at sætte på døren, bilen eller hvor du gerne vil have det.

    SE VORES FANTASTISKE SPONSORE HER
    L
    ige nu kører vi kampagnen SAMMEN ER VI STÆRKERE - 

Man kan også andet end at give penge
Vi er i løbet af årene blevet støttet økonomisk af enkelte lokale virksomheder og handlende, og ansøger også om midler fra Det Grønne Hus og Gribskov Kommune til bl.a Helsinge Børnefestival.

I 2021 forventer vi at få en masse ”frø medlemmer” i form af støttemedlemskaber, hvor borgere tegner et medlemskab for 100 kroner.
(Det købes med et snuptag her på siden under ’Bliv medlem’).
I Hele 2021 er det gratis at tegne medlemsskab - da det er vigtigst for os at vi er mange i vores fællesskab om at skabe en fantastisk BØRNEBY.. 

Så skynd dig at melde dig og din familie ind - og vi vil arbejde på at skaffe en masse fordele til jer medlemmer i 2021. 

Har du ikke mulighed for økonomisk sponsorat modtager også med glæde sponsorater i form af naturalier, f.eks frugt og vand til vores Fredestafet for 300-400 skolebørn, eller andre gode ting til Børnefestivalen.

Hjælp til vores årlige store Børnefestival i form af hænder ved boderne, rengøring mv. - Det er sjovt at være en del af noget stort.

Har du en virksomhed i byen eller i lokalområdet, og ønsker at bidrage til at byens mindste borgere får sjove tiltag i byen? Såsom festival, arrangementer eller flere legepladser eller at vi som forening kan være med når byen udvikles - og vil du bidrage med et beløb, så vil vi stå klar med åbne arme.

Kontakt foreningens formand Kamilla Barslund og hør mere om, hvad du kan bidrage med.

Vi ser frem til det gode samarbejde.