Partnerskaber


Helsinge - Danmarks Bedste Børneby kan ikke favne om alt - selvom vi gerne ville. Men dog har vi indgået nogle partnerskaber, der bidrager til en endnu bedre børneby.

Vores partnere er:

Minevenner.dk

minevenner.dk
MineVenner kan bruges til at finde legekammerater i nærområdet, det kan være hvis har et skilsmissebarn, er nytilflytter eller lignende. Man kan deltage i arrangementer, det kan være alt fra fællesspisning, hente-bringe-ordning, børnepasning og meget mere.

Barnevognstræning.dk

Barnevognstræning er træning sammen med andre forældre, babyer og barne/klapvogne. Her har vi fokus på træning, motion og sund kost i hyggeligt omgivelser og dejligt selskab. Vi går op i at motion er sjovt, og det ikke skal være stressende begivenhed i en allerede travl hverdag.
Vi bruger naturens redskaber som en del af træningen, så du kan sagtens få chancen for at blive lidt beskidt og få en masse frisk luft.

RifRollers

RifRollers arrangerer rulleskøjtearrangementer i Ramløse halleb. Der rulles på fredage i vinterhalvåret fra september til april, hvor der vil være en vagtordning der består af frivillige forældre.