Persondatapolitik


For at købe varer hos Helsinge – Danmarks Bedste Børneby, skal du registreres som kunde, og det nødvendiggør afgivelse af en række personoplysninger, som vi registrerer. Disse oplysninger er blandt andet navn, telefonnummer, adresse og mailadresse.

Vi indsamler og registrerer personligt identificerbare oplysninger enten med det formål at kunne levere den bestilte ordre, eller til brug for interne markedsundersøgelser og statistik, eller for at kunne tilsende dig nyhedsbreve og andre informationer om Helsinge – Danmarks Bedste Børneby, såfremt du har anmodet om det. Når vi indsamler personoplysninger via Helsinge – Danmarks Bedste Børneby’s hjemmeside, sikrer vi, at du bliver informeret om præcis, hvilke oplysninger vi indsamler og hvorfor. Du kan til enhver tid meddele os, at du ikke ønsker at modtage nyhedsbreve eller andre henvendelser fra os.

Oplysninger afgivet til Helsinge – Danmarks Bedste Børneby videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

De oplysninger, du afgiver, bliver behandlet koncerninternt i Helsinge – Danmarks Bedste Børneby. Oplysningerne bliver ikke gjort til genstand for anden ekstern videregivelse uden dit samtykke.

Som registreret hos Helsinge – Danmarks Bedste Børneby har du altid ret til at gøre indsigelse mod indsamling og behandling af dine personlige oplysninger. Du har også med visse begrænsninger ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Hvis der er behov for det, har du krav på at få rettet i dine personlige oplysninger. Oplysningerne hverken opbevares eller transmitteres krypteret.